Byggarbetsplatser och offentlig verksamhet

Våra snickare och glasmästare innehar ID06 legitimation, en obligatorisk ID- och närvaroredovisning på byggarbetsplatser. Legitimering med ID06 är framför allt till för att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet samt att stärka den sunda konkurrensen.

På byggarbetsplatser och i offentligt verksamhet arbetar vi främst med glas- och dörrpartier i aluminium men även med rivning och snickeri.

Handha i Skåne AB

Vi är ett företag med lång erfarenhet av bygg- och renoveringsarbeten och är en trygg sammarbetspartner för er. Vi har goda referenser och gör alltid en uppföljning på våra avslutade uppdrag. Vi arbetar med långsiktiga lösningar som ger er ett utfört arbete som ni kan vara nöjda med under lång tid.

Offert

När ni kontaktar oss börjar vi med att diskutera era behov och önskemål. Vi går vidare i diskussionerna genom att besöka er och på plats komma överens om åtgärder och ta fram underlag för er offert.

Tidplan

Naturligtvis ingår det en tidplan i diskussionen, när ni vill ha arbetet utfört och när vi kan utföra arbetet. Vi håller våra tider och anser att överenskommen tid gäller.

Kontakt

Handha i Skåne AB
Org nr 556884-5597

Falkmansgatan 1 NB, 217 62 Malmö

Vi innehar F-skatt och ansvarsförsäkring

Kontaktperson Ola Wendel på mobil 0761-28 87 91”